fbpx

wat zijn genius wefts en wat zijn de voordelen?

Genius weft extensions

Genius weft zijn flinterdunne strookjes haar met behoorlijk veel voordelen! Je houdt meer ruimte over, tussen de rijtjes. hierdoor zitten ze veel luchtiger dan andere methodes. het is het nieuwste ontwerp op het gebied van hairweaves.

Voordelen

er zijn verschillende voordelen aan genius weft extensions. Hier een paar voorbeelden;

  • Ultra dun ontwerp: Genius Wefts zijn extreem dun, hierdoor zitten ze comfortabeler en bijna onzichtbaar.
  • Geen snorretje: In tegenstelling tot klassieke wefts, hebben Genius Wefts geen opstaande rand (snorretje). Hierdoor krijg je geen jeuk of irritatie.
  • Bevestiging met nanoringen: We bevestigen de genius wefts alleen met 4.0 mm nanoringen. Dit betekent dat er geen lijm, vlechten of draad nodig is. Dit maakt de bevestiging veiliger en minder schadelijk voor het eigen haar.
  • Hoogwaardige kwaliteit: De Genius Wefts van het merk Luxury Gold zijn van premium kwaliteit. Ze kunnen daardoor langer gedragen worden dan andere typen wefts.
  • Minder zichtbaar en voelbaar: Dankzij het dunne ontwerp en de kleine nanoringen zijn Genius Wefts minder zichtbaar en voelbaar, wat zorgt voor een natuurlijker uiterlijk en meer draagcomfort.
  • Minder schadelijk: Doordat we geen hitte, lijm of chemicaliën gebruiken bij de bevestiging, zijn Genius Wefts minder schadelijk voor het eigen haar.
  • Langere draagduur: De hoge kwaliteit van het haar en de stevige bevestiging zorgen ervoor dat de Genius Wefts langer meegaan en minder snel losraken in vergelijking met andere weft-methoden.

Afspraak

Wil jij graag langer haar door middel van genius wefts? een afspraak maken kan via deze link!

Kopen

Ben jij zelf een kapper en wil jij genius wefts met inkopen voor jouw bedrijf? kijk dan op www.luxurygold.nl  consumenten kunnen terecht op www.extensionsbestellen.nl