fbpx

Cursus Hairextensions zetten

Zou jij het leuk vinden om zelf extensions te leren zetten? Dan bieden wij je de kans om in één dag de basisprincipes te leren van extensions zetten. Of je nu plannen hebt om een eigen salon te openen of omdat je het gewoon leuk vindt om het bij je vriendinnen in te kunnen zetten; bij Extensionszetten.nl bieden we regelmatig de basiscursus aan voor nanoring hairextensions en genius weft.

img_5853

Wat je leert

  • Theorie
  • Oefenen op oefenhoofd
  • Praktijkoefening op model
  • Kleurbepaling
  • Inzetten
  • Knippen
  • Modelleren
  • Uithalen

Voorbereiding

Voorafgaand aan de cursusdag krijg je theorie opgestuurd. de belangrijkste punten ken je, zodat we ons tijdens de cursusdag zelf zoveel mogelijk kunnen richten op de praktijk. Je regelt zelf een model . Zij betaalt die dag enkel voor het haar.

Rooster

10:00 Binnenkomst en introductie
10:15 Theorie
11:00 Praktijk deel 1
13:00 Lunch
14:00 praktijk deel 2
17:00 diploma uitreiking

 

img_5875

Ervaring

Ervaring is niet noodzakelijk en een kappersopleiding ook niet. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat.

Masterclass

Na het volgen van deze cursus is er de mogelijkheid om een masterclass te volgen van enkele maanden waarin je je helemaal specialiseert en verdiept in dit vak en helemaal klaargestoomd wordt om een eigen salon te kunnen starten; hierover kun je tijdens de basiscursus meer informatie ontvangen.

Privé cursus

Naast de groepscursus bieden we ook de mogelijkheid voor een privé cursus. Daarbij regel je ook zelf een model, maar ben je de enige cursist op die dag. We starten dan met een stukje 1 op 1 theorie en toets, daarna ga je aan de slag met je model en kijk ik 1 op 1 heel regelmatig met je mee. We doen de privé cursussen op dagen dat de salon gewoon open is, dus om je heen wordt er gewerkt door professionals. Ook de cursusbegeleidster zal, wanneer jij geconcentreerd met je model bezig bent, ook andere klanten helpen, maar kijkt op alle belangrijke momenten met je mee en geeft je tips terwijl ze naast je staat. Tijdens een privé cursus wordt geen lunch gefaciliteerd. Wel krijg je een certificaat, net als met de groepscursus. Ook bij de privé cursus is een gratis terugkomdag inbegrepen waarbij je later nog een keer met een model terug mag komen om de kennis weer op te frissen of te verdiepen. De prijs van een privé cursus is € 175. Voor het afstemmen van een geschikte dag kun je een appje sturen naar 0623027323.

Gratis terugkomdag

Bij de cursus is tevens een gratis terugkomdag inbegrepen. Dit houdt in dat je na de cursus mag terugkomen met een model en bij ons een dag in de salon meedraait waarbij jij een verlenging bij je model zet en wij met je meekijken en je tips geven.

Prijzen

De prijs van de cursus is € 200,00 inclusief lunch voor de cursisten en BTW. Per cursus is er plek voor 6 cursisten. De cursusdagen voor dit jaar zijn:

(klik op de onderstaande link om te reserveren)

 

Kosten voor de modellen

Modellen betalen bij de cursus allen de prijs van de extensions (dus zonder de inzetprijs). Dit zijn de prijzen die je kunt vinden op onze prijzen pagina maar dan min € 0,90 per plukje. Bijvoorbeeld: 50 cm is normaal € 3,30 maar tijdens de cursus € 2,40 en 40 cm is normaal € 2,80 maar voor de modellen tijdens de cursus € 1,90. Voor de cursus genius weft, is de korting €30,- per pakje.

Annulering

Deelname aan de cursus wordt vooraf betaald. Tot twee weken voorafgaand aan de cursus kan geannuleerd of gewijzigd worden, daarna niet meer. In verband met de gereserveerde plek tijdens een cursus wordt na die tijd ook geen restitutie verleend wanneer de cursist om welke reden dan ook niet kan deelnemen.

Enthousiast geworden? Meld je aan!

Aanmelden voor de cursus kan door op de link van de bovenstaande data te klikken. Je komt dan in onze webshop waar je direct kunt betalen voor de betreffende cursusdag. Daarmee is je deelname gegarandeerd. Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de cursusdag, daarna is de aanmelding definitief en is er geen restitutie van de cursusprijs mogelijk. Ongeveer twee weken voor de cursus ontvang je nadere informatie over de cursus en het theorieboek. Wil je meer informatie, stuur ons dan een whatsappje op 06 23027323.