fbpx

Zou jij het leuk vinden om zelf extensions te leren zetten? Dan bieden wij je de kans om in één dag de basisprincipes te leren van extensions zetten. Of je nu plannen hebt om een eigen salon te openen of omdat je het gewoon leuk vindt om het bij je vriendinnen in te kunnen zetten; bij Extensionszetten.nl bieden we maandelijks de basiscursus nanoringen zetten.

img_5853

Deze cursusdagen duren van 10:00 tot 18:00 uur. In de ochtend starten we met een stukje theorie en oefenen op een oefenhoofd. Daarna verzorgen wij een lunch voor je en dan schuift je model aan. Een model regel je zelf en zij betaalt alleen de inkoopprijs van de haren.

Wat leer je op de cursus:

  • Theorie
  • Oefenen op oefenhoofd
  • Praktijkoefening op model
  • Kleurbepaling
  • Inzetten
  • Snijden
  • Modelleren
  • Uithalen
img_5875

Ervaring is niet noodzakelijk en een kappersopleiding ook niet. Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat “basiscursus nanoring extensions zetten”. Na het volgen van deze cursus is er de mogelijkheid om een masterclass te volgen van enkele maanden waarin je je helemaal specialiseert en verdiept in dit vak en helemaal klaargestoomd wordt om een eigen salon te kunnen starten; hierover kun je tijdens de basiscursus meer informatie ontvangen.

Bij de cursus is tevens een gratis terugkomdag inbegrepen. Dit houdt in dat je na de cursus mag terugkomen met een model en bij ons een dag in de salon meedraait waarbij jij een verlenging bij je model zet en wij met je meekijken en je tips geven.

De prijs van de cursus is € 200,00 inclusief lunch voor de cursisten en BTW. Per cursus is er plek voor 6 cursisten. De cursusdagen voor dit najaar zijn:

(klik op de onderstaande link om te reserveren)

dinsdag 12 maart 2024 (vol)

dinsdag 14 mei 2024

Privé cursus

Naast de groepscursus bieden we ook de mogelijkheid voor een privé cursus. Daarbij regel je ook zelf een model, maar ben je de enige cursist op die dag. We starten dan met een stukje 1 op 1 theorie en toets, daarna ga je aan de slag met je model en kijk ik 1 op 1 heel regelmatig met je mee. We doen de privé cursussen op dagen dat de salon gewoon open is, dus om je heen wordt er gewerkt door professionals. Ook de cursusbegeleidster zal, wanneer jij geconcentreerd met je model bezig bent, ook andere klanten helpen, maar kijkt op alle belangrijke momenten met je mee en geeft je tips terwijl ze naast je staat. Tijdens een privé cursus wordt geen lunch gefaciliteerd. Wel krijg je een certificaat, net als met de groepscursus. Ook bij de privé cursus is een gratis terugkomdag inbegrepen waarbij je later nog een keer met een model terug mag komen om de kennis weer op te frissen of te verdiepen. De prijs van een privé cursus is € 175. Voor het afstemmen van een geschikte dag kun je een appje sturen naar 0623027323.

Kosten voor de modellen

Modellen betalen bij de cursus allen de prijs van de extensions (dus zonder de inzetprijs). Dit zijn de prijzen die je kunt vinden op onze prijzen pagina maar dan min € 0,90 per plukje. Bijvoorbeeld: 50 cm is normaal € 3,30 maar tijdens de cursus € 2,40 en 40 cm is normaal € 2,80 maar voor de modellen tijdens de cursus € 1,90.

Aanmelden voor de cursus kan door op de link van de bovenstaande data te klikken. Je komt dan in onze webshop waar je direct kunt betalen voor de betreffende cursusdag. Daarmee is je deelname gegarandeerd. Annuleren kan tot uiterlijk twee weken voorafgaand aan de cursusdag, daarna is de aanmelding definitief en is er geen restitutie van de cursusprijs mogelijk. Ongeveer twee weken voor de cursus ontvang je nadere informatie over de cursus en het theorieboek. Wil je meer informatie, stuur ons dan een whatsappje op 06 23027323.