fbpx

Nanoring extensions

In onze salon werken wij met nanoring extensions. We waren de eerste salon in Nederland die deze methode in gebruik nam en zijn hierin volledig gespecialiseerd. Veel dames zijn wax extensions gewend; wij werken niet (meer) met deze methode omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliën weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Ook werken we niet met microring extensions; deze ringen zijn erg groot; daarmee zie en voel je ze zitten. Verder glijden microring extensions snel uit. Nanoringen zijn 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt. Daarbij zetten we ze vast met een ijzeren ringetje met siliconen binnenkant ter bescherming van je haar.

Wij gebruiken extensions van het merk “Luxury Gold”, die exclusief door ons geïmporteerd worden. We hebben een remy lijn die wat goedkoper is maar ook meer verzorging nodig heeft en iets eerder droog en pluizig kan worden. Daarnaast hebben we de virgin lijn; deze extensions blijven zachter en zijn meerdere keren te gebruiken.

De nanoring extensions blijven 8 weken goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 8 weken moet je ze uithalen en nieuwe plaatsen of omhoog laten plaatsen. Alleen het uithalen kost € 0,45 per plukje en inzetten kost €0,90 per plukje wanneer je nieuwe extensions laat plaatsen of wanneer je omhoog laat plaatsen. Laat je losse extensions die je zelf meeneemt plaatsen dan is het € 1,10 per plukje. Uithalen en vervolgens weer opnieuw inzetten kost samen € 1,35 per plukje. Daarvoor worden de extensions uitgehaald, je haar klitvrij gemaakt en gecontroleerd, hetzelfde haar weer opnieuw geplaatst en vervolgens weer in model gesneden.

Genius weft

We introduceren graag onze nieuwste methode op het gebied van haarverlengingen, de genius weft. deze weft extensions zijn ultra dun, waardoor ze heerlijk comfortabel zitten en bijna onzichtbaar zijn. ze hebben geen snorretje zoals de klassieke wefts en daardoor wordt jeuk voorkomen. we zetten de wefts enkel in met 4.0 mm nanoringen. Lijm, vlechten en/of draad zijn dus verleden tijd bij ons! onze wefts van het merk Luxury Gold, zijn uitgebracht in een “premium” lijn. Deze haren zijn van top kwaliteit en kunnen zelfs langer gedragen worden dan de virgin lijn.

Tijdens het dragen zet je de wefts iedere 6 weken omhoog. Voor omhoog plaatsen gelden de volgende prijzen:

1 baan: € 40
2 banen: € 70
3 banen: € 90
4 banen: € 110
5 banen: € 130

Uithalen is € 20 ongeacht het aantal banen.

100% veilig

Nanoring extensions en genius wefts zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en op tijd verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt. We hebben ook tientallen foto’s waarop je kunt zien dat het eigen haar na het dragen van onze extensions alleen maar beter is geworden! Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan onze speciale pagina hierover.

Voordelen

Nanoring extensions en genius wefts hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Hier de voordelen op een rijtje;

  • Minder zichtbaar en voelbaar
  • Geen hitte of chemicaliën
  • Stevige bevestiging, die niet glijdt
  • De haren gaan lang mee
  • Haarverbetering, door intensievere verzorging

Groothandel en webshop

Wil je losse extensions of hairweaves bestellen zonder dat je die bij ons komt laten inzetten? Dat kan via onze webshop www.extensionsbestellen.nl. We hebben ook een groothandel www.luxurygold.nl en leveren Luxury gold aan meerdere kapsalons. Ben je geïnteresseerd om met ons merk te werken, neem dan contact met ons op.