fbpx

In onze salon werken wij alleen met nanoring extensions. We waren één van de eerste salons in Nederland die deze methode in gebruik namen en zijn hierin volledig gespecialiseerd. Veel dames zijn wax extensions gewend; wij werken niet (meer) met deze methode omdat de extensions met hitte en lijm in je haar worden bevestigd en met chemicaliën weer worden verwijderd. Zoals je zult begrijpen is zowel het aanbrengen als het verwijderen een aanslag op je haar! Ook werken we niet met microring extensions; deze ringen zijn erg groot; daarmee zie en voel je ze zitten. Verder glijden microring extensions snel uit. Nanoringen zijn 75% kleiner dan microringen, waardoor je ze veel minder ziet en voelt. Daarbij zetten we ze vast met een ijzeren ringetje met siliconen binnenkant ter bescherming van je haar.

Wij voeren onze eigen lijn extensions die bij exclusief door ons geïmporteerd wordt. We hebben een remy lijn van het merk Ordinary Gold die wat goedkoper is maar ook meer verzorging nodig heeft en iets eerder droog en pluizig kan worden. Daarnaast hebben we de virgin lijn van het merk Luxury Gold; deze extensions blijven zijdezacht en zijn meerdere keren her te gebruiken.

De nanoring extensions blijven 8 weken goed zitten. Je eigen haar groeit en daarom groeien de ringen en de bevestiging van de extensions mee naar beneden. Na ongeveer 8 weken moet je ze uithalen en nieuwe plaatsen of omhoog laten plaatsen. Alleen het uithalen kost € 0,45 per plukje en alleen inzetten kost €0,80 per plukje wanneer je nieuwe extensions laat plaatsen of wanneer je omhoog laat plaatsen. Laat je losse extensions die je zelf meeneemt plaatsen dan is het € 1,00 per plukje. Uithalen en vervolgens weer opnieuw inzetten kost samen € 1,25 per plukje. Daarvoor worden de extensions uitgehaald, je haar klitvrij gemaakt en gecontroleerd, hetzelfde haar weer opnieuw geplaatst en vervolgens weer in model gesneden.

Niet schadelijk

Nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je eigen haar, mits ze professioneel geplaatst en verwijderd worden. Onze ervaring is dat je eigen haar juist beter, voller en sterker wordt van het dragen van extensions en we hebben ook tientallen foto’s waarop je kunt zien dat het eigen haar na het dragen van onze extensions alleen maar beter is geworden! Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan onze speciale pagina hierover.

Voordelen

Nanoring extensions hebben eigenlijk alleen maar voordelen. Hier de voordelen op een rijtje;

  • Minder zichtbaar en voelbaar dan microring extensions
  • Geen hitte of chemicaliën zoals bij wax
  • De extensions blijven goed zitten (wij plaatsen zelfs gratis terug wat eruit valt!)
  • De extensions zijn her te gebruiken (opnieuw terug te plaatsen)
  • Je eigen haar wordt sterker door het gebruik van de extensions

Groothandel en webshop

Wil je losse extensions bestellen zonder dat je die bij ons komt laten inzetten? Dat kan via onze webshop www.extensionsbestellen.nl. We hebben ook een groothandel en leveren onze eigen merken aan meerdere kapsalons. Ben je geïnteresseerd om met ons merk te werken, neem dan contact met ons op.