Hairextensions salon in Apeldoorn!

Onze salon is gevestigd in Apeldoorn. We zijn iedere werkdag geopend en daarnaast enkele avonden in de week. In het weekend zijn we gesloten.

In onze salon werken we met drie professionals om jou van een goede haarverlenging te voorzien. Er is dus bijna altijd op korte termijn wel plek. Kijk voor de beschikbaarheid in onze online agenda. Omdat we alles op voorraad hebben kunnen we altijd direct inzetten en hoef je niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling.

Inzetgarantie hairextensions

Wij willen je voorzien van een betaalbare en professionele haarverlenging. Dat betekent natuurlijk dat de kwaliteit van het haar en van het inzetten gewoon goed moet zijn. Daarom geven wij als één van de weinige salons inzetgarantie hairextensions Verder werken wij alleen met materialen en extensions met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen uiteindelijk dat je 100% tevreden onze salon verlaat, de volgende keer weer bij ons terugkomt en het liefst aan al je vriendinnen vertelt hoe goed je bij ons geholpen bent. Heb je al eens gekeken bij onze reviews op Google of Facebook? Je zult zien dat we niet alleen de hairextensions-salon zijn met de hoogste beoordelingen, maar ook nog eens met de meeste!

Tenslotte; natuurlijk is er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie samen. Extensions laten zetten moet natuurlijk ook een een uitje zijn! In onze salon kun je gebruik maken van WiFi. Verder is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op onze ruime parkeerplaats. Je kunt in onze salon pinnen of contant betalen. We werken niet met abonnementen omdat we vinden dat jij helemaal zelf moet bepalen hoe vaak je terug komt en hoeveel extensions je dan laat zetten!

Bij Extensionszetten.nl werken we met 5 professionals die stuk voor stuk ervaren zijn en echte professionals zijn. Het maakt dus eigenlijk niet uit door wie je geholpen wordt. Heb je toch voorkeur? Dat kan natuurlijk! Bij het maken van de afspraak in onze online agenda kun je aangeven door wie je graag geholpen wilt worden.

hairextz192-klein

Ik ben Frederique, 26 jaar en eigenaresse van Extensionszetten.nl. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met het inzetten van hairextensions. Ik had zelf een aantal keer extensions laten zetten en was ervan overtuigd dat het mogelijk moest zijn om dat beter, goedkoper en persoonlijker te doen dan in de salons waar ik tot dan toe kwam. Dat is gelukt; en inmiddels weten iedere dag weer diverse dames de weg naar mijn salon te vinden. Samen met mijn collega’s is het mijn passie om jou helemaal tevreden te maken door goed te kijken en te luisteren wat het beste bij je past. Op die manier kunnen we je een haarverlenging of volumebehandeling geven die er natuurlijk uitziet maar waarmee je tegelijkertijd die verpletterende indruk maakt die je wilt maken!