fbpx

Hairextensions salon in Apeldoorn!

Onze salon is gevestigd in Apeldoorn. We zijn iedere werkdag geopend en daarnaast enkele avonden in de week. Ook op zaterdag zijn we geopend!

In onze salon werken we met acht professionals om jou van een goede haarverlenging te voorzien. Er is dus bijna altijd op korte termijn wel plek. Kijk voor de beschikbaarheid in onze online agenda. Omdat we alles op voorraad hebben kunnen we altijd direct inzetten en hoef je niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling.

Inzetgarantie hairextensions

Wij willen je voorzien van een betaalbare en professionele haarverlenging. Dat betekent natuurlijk dat de kwaliteit van het haar en van het inzetten gewoon goed moet zijn. Daarom geven wij als één van de weinige salons inzetgarantie hairextensions Verder werken wij alleen met materialen en extensions met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen uiteindelijk dat je 100% tevreden onze salon verlaat, de volgende keer weer bij ons terugkomt en het liefst aan al je vriendinnen vertelt hoe goed je bij ons geholpen bent. Heb je al eens gekeken bij onze reviews op Google of Facebook? Je zult zien dat we niet alleen de hairextensions-salon zijn met de hoogste beoordelingen, maar ook nog eens met de meeste!

Tenslotte; natuurlijk is er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie samen. Extensions laten zetten moet natuurlijk ook een een uitje zijn! In onze salon kun je gebruik maken van WiFi. Verder is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op onze ruime parkeerplaats. Je kunt in onze salon pinnen of contant betalen. We werken niet met abonnementen omdat we vinden dat jij helemaal zelf moet bepalen hoe vaak je terug komt en hoeveel extensions je dan laat zetten!

Bij Extensionszetten.nl werken we met 8 dames die stuk voor stuk ervaren zijn en echte professionals zijn. Het maakt dus eigenlijk niet uit door wie je geholpen wordt. Heb je toch voorkeur? Dat kan natuurlijk! Bij het maken van de afspraak in onze online agenda kun je aangeven door wie je graag geholpen wilt worden.

a60i8163

Ik ben Frederique, Eigenaresse van Extensionszetten.nl. Ruim 15 jaar geleden ben ik begonnen met het inzetten van hairextensions. Ik had zelf een aantal keer extensions laten zetten en was ervan overtuigd dat het mogelijk moest zijn om dat beter, goedkoper en persoonlijker te doen dan in de salons waar ik tot dan toe kwam. Ook wilde ik een methode vinden die niet schadelijk is voor je eigen haar, maar waarvan het zelfs beter en sterker wordt. Al die dingen zijn gelukt; en inmiddels weten iedere dag weer diverse dames de weg naar onze salon te vinden. Verder heb ik een achtergrond in de dermatologie, daardoor kan ik goed zien wat jouw haar en hoofdhuid aankan om gezond en in topconditie te blijven. Samen met mijn collega’s is het mijn passie om jou helemaal tevreden te maken door goed te kijken en te luisteren wat het beste bij je past. Op die manier kunnen we je een haarverlenging of volumebehandeling geven die er natuurlijk uitziet maar waarmee je tegelijkertijd die verpletterende indruk maakt die je wilt maken!

Mijn naam is Jamie. Naast mijn werk bij Extensionszetten.nl heb ik een eigen salon in Breda, waar ik ook enkele dagen per week werkzaam ben voor dames uit die regio. Ik heb ooit de opleiding bij Extensionszetten gevolgd en in de jaren daarna mijn eigen salon in Breda weten op te bouwen waar ik je ook graag verwelkom! Natuurlijk wil ik je graag op een zo professioneel mogelijke manier helpen aan een mooie haarverlenging en tegelijk hou ik ook van een stukje gezelligheid tijdens het inzetten. Een perfect en strak eindresultaat geeft me enorm veel voldoening zodat jij iedere keer weer tevreden de deur uitloopt!

a60i8235
a60i8195

Als stagiaire in het team begonnen, maar inmiddels ook een vertrouwd gezicht in onze salon; ik ben Anouk en werk een paar dagen per week bij Extensionszetten.nl naast mijn werk als nagelstyliste. Ik heb het ontzettend naar mijn zin in deze salon en word er iedere keer weer blij van als ik eraan bij mag dragen dat een dame hier vol zelfvertrouwen en trots op haar mooie lokken de salon verlaat. Ik probeer me altijd zo goed mogelijk in te leven in jouw doel zodat ik je een goed advies kan geven voor een haarverlenging of volumebehandeling die bij je past. Ik vind het iedere keer weer leuk om nieuwe dames in de salon te ontmoeten, of bekende tevreden klanten te zien terugkeren.

Monica heeft al lange tijd geleden bij ons de opleiding gevolgd. Daarna heeft ze een aantal jaren een salon in het Westen van het land gehad. Nog steeds heeft ze een salon aan huis in de Randstad, maar daarnaast werkt ze twee dagen per week in onze salon in Apeldoorn. Monica is een dame die van aanpakken en doorwerken weet. Met haar positieve houding gaat ze jou heel zeker blij maken met een prachtige haarverlenging of volumebehandeling.

monica
priscilla

Priscilla heeft bij ons de cursus gevolgd en daarna ongeveer een half jaar stage gelopen. Ondanks haar drukke bestaan met nog een andere baan en het moederschap maakt ze toch twee ochtenden per week vrij om in de salon in Apeldoorn te werken! Priscilla heeft oog voor detail en gaat ze heel zeker helemaal op je gemak stellen!

Nadat ik zelf samen met mijn zus jarenlang klant ben geweest in de salon van Frederique heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken om de basiscursus te volgen en stage te lopen in de salon. Dit beviel zo goed dat ik daarna naast mijn andere baan één dag per week in de salon in Apeldoorn ben blijven werken. Ik kom zelf uit de omgeving Brabant en ben daar bezig ook een eigen salonnetje aan huis op te zetten, dus wellicht kan ik je daar ook binnenkort van dienst zijn. Ik weet zelf wat mooie, lange haren met je kunnen doen en vind het iedere keer weer een uitdaging om jou zo goed mogelijk te helpen bij je wensen!

sam
emirosmolders-extensionszetten.nl-09494

Mijn naam is Anouska, 34 jaar. Naast de kappersopleiding ben ik geschoold als nagelstyliste en wimperstyliste. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als make-up artist heb ik nu helemaal mijn plekje gevonden als allround hairextension specialist bij Extensionszetten.nl waar ik met veel plezier vier dagen per week werkzaam ben. Ik wordt enthousiast van alles rondom beauty en ben iedere keer weer superblij als ik iemand gelukkig kan maken met een echte haarmetamorfose. Welkom bij mij in de stoel!

Ik ben Jermaine, 29 jaar en volleerd en ervaren kapster! Helaas kon ik dat vak niet meer uitoefenen en na enkele omzwervingen ben ik bij Extensionszetten.nl terecht gekomen waar ik 4 dagen per week werk als allround hairextensions specialist. Zo kan ik toch bezig zijn met haren en dames nog mooier maken om ze uiteindelijk met een grote smile en flinke dosis zelfvertrouwen de salon weer uit te zien gaan. Ik haal daar ontzettend veel voldoening en plezier uit.  Naast het werken bij Extensionszetten.nl start ik ook met een eigen salon in Vorden (link naar jehaarboutique instagram pagina). Ik hoop je binnenkort te zien in de salon en blij te maken met een mooie volumebehandeling of haarverlenging!

emirosmolders-extensionszetten.nl-09510
a60i8206

Wietske is mijn naam; ik zet geen extensions maar regel alle faciliteiten! Of het nu gaat om de inkopen, het aanvullen van de voorraad, serveren van een kop koffie of thee of het opruimen van de salon; ik draai er mijn hand niet voor om! Ik ben de onmisbare allround salonondersteuning waar iedere professionele hairextension salon jaloers op is ?

In onze salon hebben we vrijwel altijd één of meerdere stagiaires die een aantal maanden bij ons stage lopen. De stagiaires werken aan hun snelheid, dus wanneer je door hen geholpen wordt zul je wat langer in de stoel zitten. Ook geldt niet de gebruikelijke inzetgarantie, dus er kan een plukje meer loskomen tijdens de draagtijd. Daarvoor krijg je wel een korting van € 0,50 per plukje! Via de online agenda kun je bij “medewerker voorkeur” kiezen voor de stagiaire en zie je wanneer die vrije plekken heeft. Natuurlijk worden de stagiaires altijd begeleid door een professional die het werk controleert.

Frederique

a60i8163

Ik ben Frederique, 27 jaar en eigenaresse van Extensionszetten.nl. Ruim 10 jaar geleden ben ik begonnen met het inzetten van hairextensions. Ik had zelf een aantal keer extensions laten zetten en was ervan overtuigd dat het mogelijk moest zijn om dat beter, goedkoper en persoonlijker te doen dan in de salons waar ik tot dan toe kwam. Ook wilde ik een methode vinden die niet schadelijk is voor je eigen haar, maar waarvan het zelfs beter en sterker wordt. Al die dingen zijn gelukt; en inmiddels weten iedere dag weer diverse dames de weg naar onze salon te vinden. Verder heb ik een achtergrond in de dermatologie, daardoor kan ik goed zien wat jouw haar en hoofdhuid aankan om gezond en in topconditie te blijven. Samen met mijn collega’s is het mijn passie om jou helemaal tevreden te maken door goed te kijken en te luisteren wat het beste bij je past. Op die manier kunnen we je een haarverlenging of volumebehandeling geven die er natuurlijk uitziet maar waarmee je tegelijkertijd die verpletterende indruk maakt die je wilt maken!

Jamie

a60i8235

Mijn naam is Jamie en met 21 jaar de jongste van het team. Naast mijn werk bij Extensionszetten.nl heb ik een eigen salon in Breda, waar ik ook enkele dagen per week werkzaam ben voor dames uit die regio. Ondanks het feit dat ik de jongste van het team ben, heb ik toch al enkele jaren ervaring in dit mooie vak. Natuurlijk wil ik je graag op een zo professioneel mogelijke manier helpen aan een mooie haarverlenging en tegelijk hou ik ook van een stukje gezelligheid tijdens het inzetten. Een perfect en strak eindresultaat geeft me enorm veel voldoening zodat jij iedere keer weer tevreden de deur uitloopt!

Anouk

a60i8195

Als stagiaire in het team begonnen, maar inmiddels ook een vertrouwd gezicht in onze salon; ik ben Anouk en werk een paar dagen per week bij Extensionszetten.nl, daarnaast heb ik een ontzettend leuke kantoorbaan; een mooie combi! Ik heb het ontzettend naar mijn zin in deze salon en word er iedere keer weer blij van als ik eraan bij mag dragen dat een dame hier vol zelfvertrouwen en trots op haar mooie lokken de salon verlaat. Ik probeer me altijd zo goed mogelijk in te leven in jouw doel zodat ik je een goed advies kan geven voor een haarverlenging of volumebehandeling die bij je past. Ik vind het iedere keer weer leuk om nieuwe dames in de salon te ontmoeten, of bekende tevreden klanten te zien terugkeren.

Monica

monica

Monica heeft al lange tijd geleden bij ons de opleiding gevolgd. Daarna heeft ze een aantal jaren een salon in het Westen van het land gehad. Nog steeds heeft ze een salon aan huis in de Randstad, maar daarnaast werkt ze twee dagen per week in onze salon in Apeldoorn. Monica is eendame die van aanpakken en doorwerken weet. Met haar positieve houding gaat ze jou heel zeker blij maken met een prachtige haarverlenging of volumebehandeling.

Priscilla

priscilla

Priscilla heeft ook bij ons de cursus gevolgd en daarna ongeveer een half jaar stage gelopen bij ons. Ondanks haar drukke bestaan met nog een andere baan en het moederschap maakt ze toch twee ochtenden per week vrij om in de salon in Apeldoorn te werken! Priscilla heeft oog voor detail en ze gaat je heel zeker helemaal op je gemak stellen!

Sam

sam

Nadat ik zelf samen met mijn zus jarenlang klant ben geweest in de salon van Frederique heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken om de basiscursus te volgen en stage te lopen in de salon. Dit beviel zo goed dat ik daarna naast mijn andere baan één dag per week in de salon in Apeldoorn ben blijven werken. Ik kom zelf uit de omgeving Brabant en ben daar bezig ook een eigen salonnetje aan huis op te zetten, dus wellicht kan ik je daar ook binnenkort van dienst zijn. Ik weet zelf wat mooie, lange haren met je kunnen doen en vind het iedere keer weer een uitdaging om jou zo goed mogelijk te helpen bij je wensen!

Anouska

emirosmolders-extensionszetten.nl-09494

Mijn naam is Anouska, 34 jaar. Naast de kappersopleiding ben ik geschoold als nagelstyliste en wimperstyliste. Na jarenlang werkzaam geweest te zijn als make-up artist heb ik nu helemaal mijn plekje gevonden als allround hairextension specialist bij Extensionszetten.nl waar ik met veel plezier vier dagen per week werkzaam ben. Ik wordt enthousiast van alles rondom beauty en ben iedere keer weer superblij als ik iemand gelukkig kan maken met een echte haarmetamorfose. Welkom bij mij in de stoel!

Jermaine

emirosmolders-extensionszetten.nl-09510

Ik ben Jermaine, 29 jaar en volleerd en ervaren kapster! Helaas kon ik dat vak niet meer uitoefenen en na enkele omzwervingen ben ik bij Extensionszetten.nl terecht gekomen waar ik 4 dagen per week werk als allround hairextensions specialist. Zo kan ik toch bezig zijn met haren en dames nog mooier maken om ze uiteindelijk met een grote smile en flinke dosis zelfvertrouwen de salon weer uit te zien gaan. Ik haal daar ontzettend veel voldoening en plezier uit.  Naast het werken bij Extensionszetten.nl start ik ook met een eigen salon in Vorden (link naar jehaarboutique instagram pagina). Ik hoop je binnenkort te zien in de salon en blij te maken met een mooie volumebehandeling of haarverlenging!

Wietske

a60i8206

Wietske is mijn naam; ik zet geen extensions maar regel alle faciliteiten! Of het nu gaat om de inkopen, het aanvullen van de voorraad, serveren van een kop koffie of thee of het opruimen van de salon; ik draai er mijn hand niet voor om! Ik ben de onmisbare allround salonondersteuning waar iedere professionele hairextension salon jaloers op is ?

Stagiaires

In onze salon hebben we vrijwel altijd één of meerdere stagiaires die een aantal maanden bij ons stage lopen. De stagiaires werken aan hun snelheid, dus wanneer je door hen geholpen wordt zul je wat langer in de stoel zitten. Ook geldt niet de gebruikelijke inzetgarantie, dus er kan een plukje meer loskomen tijdens de draagtijd. Daarvoor krijg je wel een korting van € 0,50 per plukje! Via de online agenda kun je bij “medewerker voorkeur” kiezen voor de stagiaire en zie je wanneer die vrije plekken heeft. Natuurlijk worden de stagiaires altijd begeleid door een professional die het werk controleert.