fbpx

Hairextensions Zwolle

Haarverlenging, extra volume of zelfs beide? Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van hair extensions in de omgeving van Zwolle. De salon van Extensionszetten.nl is gevestigd in Apeldoorn, vlakbij Zwolle. In onze salon werken we met vier professionals om jou van een goede haarverlenging of volumebehandeling te voorzien. Hierdoor kan jij altijd op korte termijn bij ons terecht!

Extensions zetten Zwolle

Zoek jij een salon in de buurt van Zwolle, dan ben je bij ons van harte welkom! Vanuit Zwolle is onze salon binnen een half uurtje te bereiken. Wij werken met een groot assortiment en voorraad waardoor we altijd direct jouw hairextensions kunnen inzetten. Je hoeft niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling. Wij voorzien jou dezelfde dag nog van een betaalbare en professionele haarverlenging. Het is onze passie om voor jou op een betaalbare en professionele manier de allerbeste haarverlenging te verzorgen!

Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van nano ring extensions. Met deze methode zijn we uniek in Nederland. Nano ringen zijn niet schadelijk voor je haar, blijven goed zitten en zie en voel je bijna niet. Bovendien kun je nanoring extensions hergebruiken waardoor ze duurzamer zijn dan andere hair extensions. Wij hebben een achtergrond in de dermatologie en weten dus precies wat je hoofdhuid aankan; onze ervaring is daardoor zelfs dat je eigen haar zelfs beter wordt van het dragen van onze extensions!

De salon is gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn, vlak aan de snelweg. Iedere werkdag zijn wij geopend van 10:00 tot 18:00 uur en daarnaast zijn we ook regelmatig in de avonden geopend. In het weekend zijn wij gesloten. Parkeren kan geheel gratis op ons ruime parkeerterrein achter de salon. Daarnaast kan je in onze salon met pin of contant betalen. We hebben een ruime salon voorzien van gratis WiFi, koffie en thee!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van je behandeling? Bereken via onze website de prijs voor je behandeling. Zo kom jij niet voor verassingen te staan.

Dé hairextensions specialist in omgeving Zwolle

Na het plaatsen van de hairextensions krijg je uitgebreid advies over het wassen, borstelen en verzorgen van je nieuwe bos haar. Daarnaast bestel je in de salon eenvoudig bijbehorende verzorgingsproducten waarmee je je hairextensions in topconditie houdt.

Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken of met ons in contact komen. We verwelkom je graag in onze salon!