fbpx

Hairextensions Apeldoorn

Haarverlenging, extra volume door extensions of zelfs beide? Wij zijn gespecialiseerd in het zetten van hairextensions in de omgeving van Apeldoorn. De salon van Extensionszetten.nl is gevestigd in Apeldoorn-Zuid. In onze salon werken we met drie professionals om jou van een goede haarverlening te voorzien. Hierdoor kan jij altijd op korte termijn bij ons terecht!

Extensions zetten Apeldoorn

Onze hairextensions salon in Apeldoorn staat voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven wij als één van de weinige salons inzetgarantie hairextensions. Wij werken uitsluitend met producten en materialen van goede kwaliteit. Het is onze passie om voor jou op een betaalbare en professionele manier de allerbeste haarverlenging te verzorgen!

Wij werken met een groot assortiment en voorraad waardoor we altijd direct jouw hairextensions kunnen inzetten. Je hoeft niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling. Wij voorzien jou dezelfde dag nog van een betaalbare en professionele haarverlenging.

De salon is gevestigd in het centraal gelegen Apeldoorn. Iedere werkdag zijn wij geopend van 10:30 tot 18:00 uur en daarnaast twee avonden in de week. In het weekend zijn wij gesloten. Parkeren kan geheel gratis op een ruim parkeerterrein achter onze salon. De salon ligt heel dichtbij de snelweg A1. Daarnaast kan je in onze salon met pin of contant betalen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van je behandeling? Bereken via onze website de prijs voor je behandeling. Zo kom jij niet voor verassingen te staan.

Dé hairextensions specialist in omgeving Apeldoorn

Wij gaan voor een 100% tevreden garantie, iedere dag weer. Daarom zorgen wij er voor dat jij in de watten wordt gelegd en het een echt dagje uit wordt met een gezellig praatje en een kop koffie of thee.

Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken of met ons in contact komen. We verwelkom je graag in onze salon!