fbpx

Wat is het verschil tussen Ordinary Gold en Luxury Gold?

Ordinary Gold

Ordinary Gold is onze lijn met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je moet je goed realiseren dat deze extensions wel erg veel verzorging nodig hebben en daar moet je dus ook veel tijd aan besteden. Als je het haar niet goed verzorgd gaat het klitten of droog er uit zien en voelen. Ordinary Gold is prima geschikt om 1 keer te gebruiken. Deze kwaliteit wordt vooral gekozen door mensen met erg droog haar. Het haar is stijl, maar na het douchen komt er slag en pluis in. Deze slag en pluis zul je er dus zelf uit moeten stijlen en hoort dus bij de kwaliteit en structuur van het haar. Uiteraard moet je het haar behandelen met de juiste producten.

Luxury Gold

Daarnaast hebben we een lijn van Russische 12A kwaliteit, Luxury Gold. Dat is haar van de allerbeste kwaliteit, afkomstig van één donor en nooit chemisch behandeld, voordat het haar in onze fabriek is geweest. Dit haar heeft een makkelijkere verzorging en blijft langer mooi, glanzend en klitvrij. Je zult begrijpen dat deze lijn iets duurder is dan Ordinary Gold.

Om de kwaliteit van Luxury Gold mooi te houden raden wij onze eigen producten aan. Wij hebben een duurzaam onderzoek gedaan en de producten die wij nu verkopen zijn uiterst in prijs/kwaliteit  verhouding, waardoor je de extensions langer mooi houdt en dus ook nog eens goedkoper uit bent op lange termijn. De meeste van onze klanten gebruiken een enkele set gemiddeld 6-9 maanden. Er  zijn natuurlijk ook uitzonderingen van meiden die wel 2 jaar met een enkele set doen. Zij zetten hun extensions wel iedere 8-10 weken omhoog.