fbpx

Bedankt voor je afspraak!

Gefeliciteerd! Je hebt een afspraak gemaakt bij extensionszetten.nl in Apeldoorn, om je haar te verlengen en/of dikker te maken! Je zult binnen enkele momenten een bevestiging ontvangen in het mailadres dat je aan ons hebt opgegeven. In die email vind je belangrijke informatie over hoe je je het beste kunt voorbereiden op je nieuwe hairextensions of hairweaves. mocht je je afspraak willen annuleren of verplaatsen? in diezelfde email vind je ook een link waarmee je de afspraak kunt wijzigen.

Zilvershampoo en toners

Als je zilvershampoo of een toner gebruikt, laat die dan voorlopig even staan. wij zien het beste welke kleur hairextensions er het beste past bij jouw kleur, zonder deze tijdelijke kleur correctors.

Verf behandelingen

Wil je je haar nog verven of ontkleuren? doe dit dan juist voordat je bij ons een afspraak hebt. We kunnen dan de extensions aansluiten op de kleur die het eigen haar nu is, in plaats van de extensions aan te sluiten op hoe de kleur gaat worden.

Haar knippen

Het eigen haar hoeft vooraf niet geknipt te worden, liever helemaal niet zelfs. Als het haar ontdaan moet worden van “dode puntjes” knippen wij dit het liefste zelf. Een kapper die niet gespecialiseerd is in extensions knipt het haar in de meeste gevallen te bot, waardoor wij het moeten uitdunnen, en laten wij het nou juist liever dikker maken Download Emoticon Smiley Wink Smile Whatsapp Emoji HQ PNG Image ...

Aanschaf producten

Om de extensions juist te verzorgen, heb je de juiste producten nodig. Deze producten kunt u online bestellen via deze link, of (met voorkeur) bij ons aanschaffen in de salon.

Vragen over hairextensions en genius wefts

Heb je nog verdere vragen over de afspraak, de nanoring hairextensions of genius wefts? Dan kun je het beste eerst even kijken bij onze veel gestelde vragen, daar vind je vaak het antwoord wat je zoekt!

Annuleringsbeleid

Zoals je begrijpt reserveren wij tijd voor je, en maken wij ook kosten daarvoor (bijvoorbeeld door een kapper voor je in te huren). Natuurlijk kan er altijd wat tussenkomen, daar hebben we alle begrip voor, maar zeg dan minimaal 24 uur van te voren af! Bij afzeggingen korter van te voren of bij no-shows behouden we ons het recht voor om € 15 per geboekt kwartier in rekening te brengen.

Algemene voorwaarden

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing die te vinden zijn op onze website.

Home - Extensions Zetten Breda De hairextensions specialist: betaalbaar en professioneel!