Hairextensions salons door heel Nederland!

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Zeist, vlakbij Utrecht. We zijn iedere werkdag geopend en daarnaast enkele avonden in de week. In het weekend zijn we gesloten. Daarnaast hebben wij ook samenwerkingsverband met een salon in Zevenhuizen waar je ook terecht kunt voor dezelfde extensions als je van ons gewend bent. Kijk op onze contact-pagina voor de gegevens van deze salon.

In onze salon werken we met vijf professionals om jou van een goede haarverlenging te voorzien. Er is dus bijna altijd op korte termijn wel plek. Kijk voor de beschikbaarheid in onze online agenda. Omdat we alles op voorraad hebben kunnen we altijd direct inzetten en hoef je niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling.

Inzetgarantie hairextensions

Wij willen je voorzien van een betaalbare en professionele haarverlenging. Dat betekent natuurlijk dat de kwaliteit van het haar en van het inzetten gewoon goed moet zijn. Daarom geven wij als één van de weinige salons inzetgarantie hairextensions Verder werken wij alleen met materialen en extensions met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen uiteindelijk dat je 100% tevreden mijn salon verlaat, de volgende keer weer bij ons terugkomt en het liefst aan al je vriendinnen vertelt hoe goed je bij ons geholpen bent. Heb je al eens gekeken bij onze reviews op Google of Facebook? Je zult zien dat we niet alleen de hairextensions-salon zijn met de hoogste beoordelingen, maar ook nog eens met de meeste!

Tenslotte; natuurlijk is er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie samen. Extensions laten zetten moet natuurlijk ook een beetje een uitje zijn! In onze salon kun je gebruik maken van WiFi. Verder is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid op onze ruime oprit. Je kunt in onze salon pinnen of contant betalen. We werken niet met abonnementen omdat we vinden dat jij helemaal zelf moet bepalen hoe vaak je terug komt en hoeveel extensions je dan laat zetten!