Hairextensions salon Zeist

Onze salon is gevestigd in Zeist, vlakbij Utrecht. We zijn iedere werkdag geopend en daarnaast twee avonden in de week. In het weekend zijn we gesloten.

In onze salon werken we met drie professionals om jou van een goede haarverlenging te voorzien.Er is dus bijna altijd op korte termijn wel plek. Omdat we alles op voorraad hebben kunnen we altijd direct inzetten en hoef je niet eerst langs te komen voor een kleurbepaling.

De oprichter van Extensionszetten.nl is Frederique, 25 jaar; “Ik ben de trotse eigenaar van Extensionzetten.nl! Ik draag zelf al ruim 7 jaar met veel plezier extensions. Het probleem waar ik -net als vele anderen- tegenaan liep was het feit dat hairextensions voor mij bijna niet betaalbaar waren. 4 jaar geleden ben ik daarom zelf een cursus gaan volgen voor het inzetten van extensions en vanaf toen begonnen met het inzetten bij extensions. In het begin meer als hobby, maar inmiddels al geruime tijd als (meer dan) fulltime daginvulling.”

Inzetgarantie hairextensions

Wij willen je voorzien van een betaalbare en professionele haarverlenging. Dat betekent natuurlijk dat de kwaliteit van het haar en van het inzetten gewoon goed moet zijn. Daarom geven wij als één van de weinige salons inzetgarantie hairextensions Verder werken wij alleen met materialen en extensions met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen uiteindelijk dat je 100% tevreden mijn salon verlaat, de volgende keer weer bij ons terugkomt en het liefst aan al je vriendinnen vertelt hoe goed je bij mij geholpen bent. Tenslotte; natuurlijk is er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie samen. Extensions laten zetten moet natuurlijk ook een beetje een uitje zijn!

De salon is gevestigd aan huis in het centraal gelegen Zeist (bij Utrecht). Je kunt bij mij op de ruime oprit gratis parkeren. Je kunt in onze salon pinnen of contant betalen.