fbpx

Bij Extensionszetten.nl werken we met 5 professionals die stuk voor stuk ervaren zijn en echte professionals zijn. Het maakt dus eigenlijk niet uit door wie je geholpen wordt. Heb je toch voorkeur? Dat kan natuurlijk! Bij het maken van de afspraak in onze online agenda kun je aangeven door wie je graag geholpen wilt worden. Om alvast even kennis te maken, stellen we ons hieronder kort aan je voor:

hairextz192-klein

Ik ben Frederique, 25 jaar en eigenaresse van Extensionszetten.nl. 10 jaar geleden ben ik begonnen met het inzetten van hairextensions. Ik had zelf een aantal keer extensions laten zetten en was ervan overtuigd dat het mogelijk moest zijn om dat beter, goedkoper en persoonlijker te doen dan in de salons waar ik tot dan toe kwam. Dat is gelukt; en inmiddels weten iedere dag weer diverse dames de weg naar mijn salon te vinden. Het is mijn passie om jou helemaal tevreden te maken door goed te kijken en te luisteren wat het beste bij je past. Op die manier kan ik je een haarverlenging of volumebehandeling geven die er natuurlijk uitziet maar waarmee je tegelijkertijd die verpletterende indruk maakt die je wilt maken!

hairextz174-klein

Mijn naam is Marleen, 45 jaar en inmiddels alweer geruime tijd werkzaam voor Extensionszetten.nl. Ik heb zelf een kappersopleiding gedaan en wilde graag meer dan alleen knippen en kleuren. Natuurlijk wil ik je graag op een zo professioneel mogelijke manier helpen aan een mooie haarverlenging en tegelijk hou ik ook van een stukje gezelligheid tijdens het inzetten. Naast de dagen dat ik voor Extensionszetten.nl in Zeist werk, heb ik een eigen salon in Hattem waar ik je ook graag help!

hairextz133-klein

Chantal is mijn naam, 39 jaar en in het dagelijks leven werkzaam als tandtechnicus. Omdat ik moeilijk stil kan zitten werk ik in de avonden bij Extensionszetten.nl. Zowel bij de tandtechniek als extensions zetten gaat het er om supernauwkeurig te werk te gaan. Een perfect en strak eindresultaat geeft me enorm veel voldoening en daarom help ik je graag tijdens één van de avonden dat ik werk aan een prachtige coupe!

hairextz141-klein

Ik ben Emma en met 16 jaar de jongste van de club. Alweer bijna twee jaar werkzaam voor Extensionszetten.nl voor allerlei hand- en spandiensten. Of het nu gaat om het aanvullen van de voorraad, serveren van een kop koffie of thee of het opruimen van de salon; ik draai er mijn hand niet voor om! Als het druk is in de salon help ik ook graag met het aangeven van de extensions of het uithalen van extensions. Ik ben de onmisbare allround salonondersteuning waar iedere professionele hairextension salon jaloers op is 😉