VEELGESTELDE VRAGEN

(sorry, aan dit onderdeel wordt nog gewerkt ;-)

 • Welke methoden gebruik je voor het inzetten?

  We zetten de haren in met nanoringen. Dat zijn kleine ringetjes aan de bovenkant van de extensions die we met een "kraaltje" met siliconen vastzetten. Deze methode is de mooiste methode en tevens het veiligste voor je haar. De ringetjes zijn zo klein dat je ze amper ziet en voelt (in tegenstelling tot microringen) en je hoeft niets aan je haren vast te maken met chemicalien of lijm (in tegenstelling tot wax). Bovendien blijven de extensions beter zitten dan andere type extensions. Tenslotte hebben nanoringen als voordeel dat ze ook nog eens her te gebruiken zijn!

   

 • Welk merk extensions gebruik je?

  Wij gebruiken een eigen lijn extensions, waarvan we de exclusieve importeur in Nederland zijn. Het is haar met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

   

 • Zijn de extensions her te gebruiken?

  Ja, nanoring extensions zijn her te gebruiken. Je kunt ze zelf uithalen door simpelweg het kraaltje door te breken met een tangetje, maar wij raden je aan om het bij ons te laten uithalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je eigen haar niet beschadigd en bovendien kunnen we zien waar de haren vandaan komen en het op die plek weer inzetten zodat we later niet te veel bij hoeven knippen en je lengte verliest.

   

 • Hoe vaak kan ik de extensions hergebruiken?

  Ten eerste ligt dat erg aan je eigen verzorging. Je kunt op deze pagina verzorgingstips lezen en het is belangrijk dat je die tips goed opvolgt. Alleen op die manier houd je de extensions in topconditie. Verder hebben we twee lijnen; de Remy lijn en de Virgin lijn. Remy haar heeft meer verzorging nodig en heeft sneller de neiging om te klitten of wat droog te worden. Remy haar kan over het algemeen 1 keer hergebruikt worden. Vigin hair blijft langer mooi, heeft veel minder verzorging nodig, klit minder snel en blijft glanzender. Virgin hair kan afhankelijk van de verzorging 3-4 keer hergebruikt worden.

   

 • Hoe lang blijven de extensions ongeveer zitten?

  De aanbevolen draagtijd is ongeveer 2-3 maanden. Daarna zullen de extensions door het meegroeien met je eigen haar naar beneden zakken en is het tijd om ze omhoog te laten plaatsen of te vervangen. We plaatsen ze graag omhoog voor je. De kosten hiervan zijn € 0,95 per plukje. Daarvoor halen we ze eerst uit, kammen we je eigen haar en controleren we de groei en gezondheid van je eigen haar. We werken je dode punten bij en vervolgens plaatsen we de extensions weer opnieuw.

   

 • Zijn extensions schadelijk voor je haar?

   Nee, nanoring extensions zijn niet schadelijk voor je haar. Er wordt niets aan je eigen haar gelijmd en er wordt niet met chemicaliën of met hitte gewerkt. Het enige wat we doen is een plukje aan je eigen haar vastmaken. Dat doen we met een siloconen ringetje wat je eigen haar goed beschermd. We hebben juist veel goede ervaringen bij dames die extensions dragen dat hun eigen haar langer en voller wordt doordat de extensions wat gewicht aan de haren laten hangen waardoor het eigen haar gezonder wordt.

 • Hebben jullie ook extensions met krullen?

  Nee, met krullen hebben we geen goede ervaringen. Deze blijven over het algemeen niet goed zitten bij extensions, daarom hebben we zelf geen extensions met krullen in ons assortiment. Wel is het zo dat onze eigen extensions van zichzelf lichte slag krijgen na de eerste keer wassen.

   

 • Is het wel echt haar?

  Ja, het is 100% echt menselijk haar. Alle varianten zijn remy gesorteerd wat wil zeggen dat de schubben dezelfde kant op staan. Het virgin haar is zelfs allemaal afkomstig van dezelfde donor en (chemisch) onbehandeld tijdens de gehele levensduur. Dat wil zeggen dat het tijdens het leven nooit geverfd is of andere chemische behandelingen gehad heeft. Daardoor is het van betere en zachtere kwaliteit.

   

 • Kan ik de extensions ook verven?

  Ja, je kunt de extensions ook verven. Houdt er rekening mee dat de remy haren het meest geschikt zijn om naar een donkerder kleur de verven. Virgin hair kun je in alle kleuren verven die je wilt.

   

 • Ik ben zwanger, kan ik dan wel extensions laten plaatsen?

  Ja, opzich kan het. Het is heel verschillend hoe je haren reageren op een zwangerschap. De één heeft last van haaruitval terwijl bij een ander het haar juist dikker wordt. Houdt er dus rekening mee dat het mogelijk is dat je meer extensions verliest tijdens je zwangerschap. Zoals je begrijpt kunnen we in het geval van zwangerschap geen inzetgarantie geven.

   

 • Ik gebruik medicijnen, is dat een probleem in combinatie met hairextensions?

  In dat geval willen we je aanraden om eerst even contact op te nemen met je huisarts. Als die geen bezwaar ziet, dan zetten we graag extensions voor je in. Vanzelfsprekend kunnen we geen inzetgarantie geven in dat geval, want bij sommige medicijnen krijg je te maken met behoorlijke haaruitval van je eigen haar.

   

 • Hoeveel extensions heb ik ongeveer nodig?

  Het aantal extensions wat je nodig hebt is afhankelijk van de dikte van je haar en van de vraag of je alleen meer volume wilt hebben of een echte haarverlenging. Gemiddeld gesproken kun je van de volgende aantallen uitgaan:

   

  Bij volumebehandeling moet je rekenen op ongeveer 50 tot 75 stuks.

   

  Bij een volledige haarverlenging moet je van het volgende uitgaan:

  Bij dun en weinig haar: 100 tot 150 plukken

  Bij gemiddeld haar: 125 tot 175 plukken

  Bij dik en veel haar: vanaf 175 plukken

 • Ik heb heel erg dun haar, kan ik dan wel

  hairextensions dragen?

  Ja, dat is geen probleem. Je eigen haar haar breekt er niet van af en je eigen haarpunten worden juist beschermd tussen de extensions. In veel gevallen zal je eigen dunne haar er dus juist beter van worden. Verder heb je als voordeel dat je maar weinig extensions nodig hebt om tot een goed resultaat te komen!

 • Welk merk hairextensions gebruik je?

  Wij gebruiken een eigen merk hairextensions die exclusief bij ons verkrijgbaar is. Deze heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Het vigin hair is zelfs van betere kwaliteit dan Great Lengths, wat gemiddeld € 8,- tot € 9,- kost in de salons en bij ons € 2,- tot € 3,-. Het remy haar is vergelijkbaar met Socap en Di Biase.

   

 • Wat is het verschil tussen Remy en Virgin hair?

  Remy haar is onze lijn met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je moet je goed realiseren dat deze extensions wel verzorging nodig hebben en moet daar ook tijd aan besteden. Als je het haar niet goed verzorgd kan het gaan klitten of er wat droger uit gaan zien. Remy hair is prima geschikt om 1 keer her te gebruiken, maar over het algemeen niet vaker dan 1 keer.

   

  Daarnaast hebben we een lijn met Virgin hair. Dat is haar van de allerbeste kwaliteit, afkomstig van één donor en niet behandeld. Dit haar heeft minder verzorging nodig en blijft langer mooi, glanzend en klitvrij. Je zult begrijpen dat deze lijn iets duurder is dan de Remy lijn.

   

 • Wat is het verschil tussen single drawn en double drawn?

  Single drawn is aan de bovenkant iets dikker dan aan de onderkant, net als je eigen haar. Dit ziet er dus heel natuurlijk uit.

   

  Double drawn is aan de onderkant net zo vol en dik als aan de bovenkant. Als je echt een hele volle bos haar wilt hebben tot aan de punten kun je hiervoor kiezen. Double drawn hebben we alleen in Virgin 50 cm op voorraad.

 • Kan ik ook mijn eigen meegebrachte extensions laten inzetten?

  Ja, dat kan. De prijs daarvoor ligt op € 1,00 per pluk.

   

 • Kan ik ook extensions los kopen bij je?

  Jazeker, we verkopen ook extensions aan particulieren en aan collega-kappers en extensionszetters. Stuur ons een berichtje voor de mogelijkheden en prijzen.

   

 • Kan ik de extensions er zelf uithalen?

  Ja, nanoring extensions kun je zelf uithalen door simpelweg het kraaltje door te breken met een tangetje, maar wij raden je aan om het bij ons te laten uithalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat je eigen haar niet beschadigd en bovendien kunnen we zien waar de haren vandaan komen en het op die plek weer inzetten zodat we later niet te veel bij hoeven knippen en je lengte verliest.