De salon

Mijn naam is Frederique, 23 jaar, de trotse eigenaar van Extensionzetten.nl! Ik draag zelf al ruim 7 jaar met veel plezier extensions. Het probleem waar ik -net als vele anderen- tegenaan liep was het feit dat hairextensions voor mij bijna niet betaalbaar waren. 4 jaar geleden ben ik daarom zelf een cursus gaan volgen voor het inzetten van extensions en vanaf toen begonnen met het inzetten bij extensions. In het begin meer als hobby, maar inmiddels al geruime tijd als (meer dan) fulltime daginvulling.

 

Ik wil je voorzien van een betaalbare en professionele haarverlenging. Dat betekent natuurlijk dat de kwaliteit van het haar en van het inzetten gewoon goed moet zijn. Daarom geef ik als één van de weinige salons inzetgarantie Verder werk ik alleen met materialen en extensions met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik wil uiteindelijk dat je 100% tevreden mijn salon verlaat en het liefst aan al je vriendinnen vertelt hoe goed je bij mij geholpen bent. Tenslotte; natuurlijk is er ook altijd tijd voor een gezellig praatje en een kop koffie samen. Extensions laten zetten moet natuurlijk ook een beetje een uitje zijn!

 

Mijn salon is gevestigd aan huis in het centraal gelegen Zeist (bij Utrecht). Je kunt bij mij op de ruime oprit gratis parkeren. Je kunt bij mij pinnen. Ik werk alleen door de weeks, wel is het mogelijk om op de avonden een afspraak te maken, maar niet in het weekend.